Σεισμοσ Σαμοσ - 03:01 - 30/08 / Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. 03:01 - 30/08
03:01 - 30/08 from cdn.cnngreece.gr
Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το .

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά.

Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. ΣΕΙΣΜΟΣ ΣÎ'ΜΟΣ | MEGA TV
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣÎ'ΜΟΣ | MEGA TV from www.megatv.com
Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία.

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός στη σάμο σημειώθηκε το βράδυ της δευτέρας. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Με πρωτοβουλία της διεύθυνσης σχολών του . Σεισμόσ Τώρα Εκτακτη Ειδηση Τωρα : ΕΚΤÎ'ΚΤΗ ΕΙÎ
Σεισμόσ Τώρα Εκτακτη Ειδηση Τωρα : ΕΚΤÎ'ΚΤΗ ΕΙÎ"ΗΣΗ from ereunitiko953073567.files.wordpress.com
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο.

Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά.

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ο σεισμός κατατρόμαξε τον πληθυσμό . Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής και το τσουνάμι που ακολούθησε τα 6,7 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 km. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Το μέγεθος του σεισμού είναι 3,6 ρίχτερ, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ενώ το . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου.

Σεισμοσ Σαμοσ - 03:01 - 30/08 / Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.